Novetats en la recollida de les donacions de roba

Arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, des de Fundació Busquets es va haver d’aturar la recollida de roba i amb ella el servei de rober per a famílies.

Ara, gràcies a la col·laboració establerta amb l’Associació eco INSERCIÓ i Roba Amiga EI, tornem a obrir la recollida de roba.

El procés per portar-nos la roba ha canviat. Per tal de poder garantir una correcta desinfecció de la roba hem instal·lat uns contenidors que ens ha cedit l’Associació eco INSERCIÓ i Roba Amiga EI. A més, la roba estarà en quarantena el temps que s’indica per tal de garantir que al ser donada estarà en condicions correctes.

Per altra banda us comuniquem que, a causa de la limitació d’espai per recollir roba que tenim i, per tal de garantir que el procés es realitzi correctament només podem agafar roba i no agafarem ni bolquers ni estris de cuina ni cap altra cosa que no sigui roba.

Us preguem que, quan ens porteu roba la porteu en bosses petites i tancades per tal que les pugueu ficar a dins del contenidor.
Aprofitem aquesta notícia per fer un agraïment a l’Associació eco INSERCIÓ i Roba Amiga EI per haver-nos proporcionat els contenidors i facilitar d’aquesta manera el fet de poder tornar a posar en marxa el nostre servei de rober.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.