La Fundació Busquets signa un conveni amb l’Ajuntament de Terrassa pel servei de menjador social

El president de la Fundació Busquets, Miquel Font, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart,  van signar el passat 5 de març un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i la Fundació Busquets pel desenvolupament del servei de menjador social que forma part del Programa Sense Llar que es desenvolupa a Fundació Busquets. El Programa Sense Llar no només ofereix el servei menjador sinó també dutxes,rober i un servei de llars semitutelades a persones en situació d’exclusió social. 

Fins ara, l’Ajuntament col·laborava amb la Fundació Busquets a través d’una subvenció o ajut econòmic anual. A partir d’ara però, ambdues institucions tindran un conveni oficial en què s’especifiquen les tasques i les aportacions de cadascú. És un acord per quatre anys, prorrogable per quatre anys més.

Des de la Fundació, el president, el senyor Miquel Font, ha recalcat que cada dia es donen 50 dinars, en un servei que va més enllà de l’alimentació, que compta amb personal qualificat i que es procura donar una atenció personalitzada, ja que l’objectiu és aconseguir la reinserció sociolaboral dels usuaris. Així, la funció és múltiple: a més de garantir l’alimentació, s’elaboren plans de treball amb els serveis socials de l’Ajuntament, es fa acompanyament a visites mèdiques i social i es dona suport en la gestió econòmica i altres aspectes.